Tuesday, 12 December, 2017

Missionsauktion

Missionsauktion

november 16, 2017 Publicerad av Kommentera

Mission till glädje!

Vi känner någon som sa: “Vad ni har gjort för dessa mina minsta, det har ni gjort för mig”. Och vi vill fortsätta med att ge, att hjälpa de minsta. Därför är det en glädje  att få inbjuda till en missionsauktion. Den glädjefesten förunnades oss på Bureå EFS i lördags då församlingsgården fylldes av glada givare och trogna missionsvänner. De flesta utropen handlade om olika bakverk men också om syltburkar med innehåll av höstens skörd. Många enris- och lingonkransar såldes att pryda våra ytterdörrar. Tre lotterier försåldes samt en del stickat och textilier som lämpar sig som julklappar.
Andakt hölls av EFS-präst Joel Wadström som betonade den frihet vi äger till att ge vidare det vi själva fått fritt och för intet. Utropare var Tage Eriksson och Rune Hedman.
Auktionen tillsammans med serveringsintäkter inbringade drygt 34.000 kr som oavkortat går till
EFS missionsåtagande i vetskapen om att delad glädje är dubbel glädje.
Anna-Greta Wallgren